Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Monografije

Povodom obilježavanja 60. obljetnice rada Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kamenica, Robert Rodek i Davor Petak napisali su i objavili prvu mini monografiju Društva - 60. godina humanog rada. Od početka Društva 1940. godine objedinili su podatke i informacije koje su čuvane u vatrogasnom domu, ali i kod članova kod kuće. Bio je to prvi takav zapisani trag postojanja jednog Društva na području grada Lepoglava.

slika

DVD KAMENICA 1940-2010 - 70 GODINA AKTIVNOSTI objavljena je u lipnju 2010. godine i radi se o proširenom izdanju prve monografije i tiskana je u nakladi od 1000 primjeraka. U ovom se djelu doradila prva monografija, dodali su se podaci koji su važni za djelovanje Društva u tih 10 godina i još je jedan svojevrsni spomenik djelovanja i aktivnosti Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kamenica.

slika

Ispis E-mail

logo hvz   logo vzvz   logo gss   logo duzs