Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE

Skupština

skupstina“...drago mi je doći na vatrogasnu skupštinu u Kamenicu, jer to je Skupština za koju se uvijek traži pozivnica više”... tim je riječima Zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Ivanca, gospodin Mario Rogina opisao svoj dolazak na Vatrogasnu skupštinu u Kamenicu. Isprva su Skupštine održavane u školskim prostorijama, zatim u gostionici u Kamenici, a posljednjih se dvadesetak godina ta godišnja obveza preselila u novu školu. Tu se moramo zahvaliti ravnateljici škole, gospođi Mariji Rodek, koja svake godine otvori vrata škole i aktivno sudjeluje u čitavoj organizaciji Skupštine. Isprva su sjednice održavane u učionicama, a zatim su se sjednice preselile u sportsku dvoranu. Na Skupštinama sudjeluje preko 100 članova Društva, a još pedesetak je gostiju; članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Lepoglave, Bedenca, Višnjice, Cvetlina, Bednje, Vrbna, Ivanca, Zdravstva iz Varaždina, Kaznionice u Lepoglavi, te gosti; kuburaši, lovci, vinogradari, šumari i ugledni gosti koji potječu iz Kamenice ili su na bilo koji način pomogli Društvu.

zahvala tomoZa svaku se Skupštinu pripreme izvještaji, pročitaju se planovi rada i financijski planovi, a svake se godine odaju priznanja članovima za rad u obliku Zahvalnica i Priznanja. Unazad nekoliko godina Društvo se posebno aktivnim članovima zahvaljuje izborom naj-vatrogasca. Do sada su tu čast imali; Stjepan Vusić, Dražen Čanžar, Damir Kelemen, Mario Canjuga i Srečko Smoljo. Također se odaju priznanja i “jubilarcima”. Tako je u Društvu nekoliko vatrogasaca koji su članovi Društva preko pedeset godina. To su: Milan Jakopović, Tomo Čanžar i Ivan Čanžar.

Ispis E-mail

logo hvz   logo vzvz   logo gss   logo duzs